Житомир, вул. Перемоги, 52
реєстратура - (0412) 46 91 24
(068) 509 17 92

Житомирська обл.,
Коростишівський р-н., с. Слобідка
реєстратура - (067) 762 16 03

Протезування: безметалева кераміка

Безметалеві конструкції виробляються із спеціальної особливо міцної кераміки без додавання металевого каркаса, що надає остаточній конструкції необхідний естетичний вигляд.З безметалової кераміки виготовляють коронки (тут зуб обробляється повністю), вініри (обробляється лише передня частина зуба), так звані керамічні вкладки і накладки (інлей, онлей, оверлей) у всіх тих випадках, коли необхідно замінити старі великі пломби і продовжити життя зуба з мінімальними втратами твердих тканин. Тут вирішується маса проблем на користь пацієнта.

Якщо у Вас від природи темні зуби, старі пломби потемніли, є незначні відколи на передніх зубах або ж Вам не подобається форма своїх зубів, то швидше за все стоматолог порадить Вам саме безметалеву кераміку.

Тож які ж переваги безметалевої кераміки?

Безметалова кераміка не має металевого каркаса, при цьому застосовується досить міцна основа з особливої кераміки. Ця технологія дозволяє вирішувати проблеми передніх зубів. Зовні така коронка нічим не відрізняється від живого зуба. Та що не менш важливо,кераміка – це один з небагатьох матеріалів, який не викликає алергічної реакції організму.

З косметичної точки зору безметалева кераміка – це найідеальніший матеріал для відновлювання зуба. Адже навіть для висококваліфікованого фахівця – стоматолога такий протез анітрохи не відрізняється від живого зуба пацієнта.

Раніше безметалева кераміка не була розрахована на навантаження, які доводиться витримувати жувальним зубам, наприклад, при прийомі їжі. Але останнім часом при виготовленні безметалевої кераміки застосовують пресувальну технологію. Коронки, отримані таким способом, набагато міцніші за ті, що виготовлялися раніше.

Безметалева кераміка – це ідеальне рішення як з погляду стоматолога, так і з погляду пацієнта. Саме тому безметалева кераміка набуває все більшої популярності у пацієнтів.

Comments are closed.